Welkom bij Upworkx.nl

Mijn naam is Eric

Waarom Upworkx.nl

Wat ooit begon als een hobby, is nu een onderdeel van mijn beroepsmatige leven geworden. In mijn webshop kunt u kennismaken met de door mij vervaardigde lampen. Ik maak gebruik van vintage voorwerpen die al een heel leven achter de rug hebben om mijn unieke creaties te maken. Met Upworkx is het mijn missie om duurzame, bijzondere en inspirerende lichtelementen te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een verhaal vertellen.

Waar het bij Upworkx.nl om draait

Bij Upworkx draait alles om maatwerk en creativiteit. Het is voor mij essentieel dat de door mij bedachte en vervaardigde lichtelementen niet alleen uniek en spraakmakend, maar ook duurzaam zijn.

Ik maak jouw unieke lamp ook in opdracht

Wat mijn werk echt bijzonder maakt, is het feit dat ik mijn lampen ook op bestelling maak. Of het nu gaat om een unieke lamp voor je bedrijf, een passieproject of een voor jouw dierbaar vintage item met emotionele waarde: ik sta klaar om met al mijn toewijding jouw ideeën om te zetten in een prachtige en functionele lamp.

Klik op de onderstaande button om naar mijn webshop te gaan !

Winkelwagen

Beste bezoeker,

Wegens omstandigheden worden bestellingen, gedaan in de periode van 1 t/m 20 juli, verzonden vanaf 21 juli.

Dit zal sluiten in 20 seconden