Deel mijn passie en laat mij voor jou je eigen unieke lamp maken.

Mijn passie is het maken van unieke, handgemaakte lampen die draaien om creativiteit en duurzaamheid. Alle lampen die mijn atelier verlaten zijn meer dan alleen verlichting; het zijn stuk voor stuk verhalen uit het verleden. Ik geef vergeten voorwerpen en vintage materialen een nieuw leven als prachtige verlichtingsoplossingen voor de inrichting van je huis of bedrijf. Je vindt mijn lampen o.a. in mijn webshop en op sommige, specifieke markten. Maar ik maak voor jou ook graag je eigen, unieke lamp.

Waarom een lamp op bestelling?

Wellicht heb ik op dit moment geen lamp op voorraad die jij geschikt vindt voor je interieur. Misschien zoek je een hele specifieke lamp die jouw hobby of leefstijl reflecteert. Wellicht heb je een voorwerp met een emotionele waarde, maar ligt deze ergens in huis te verstoffen omdat je niet goed weet wat je ermee wilt doen. Of heb je een bedrijf en zoek je een themalamp die de identiteit van je onderneming weergeeft. Er zijn heel veel redenen waarom een opdrachtgever mij benadert voor zo’n unieke, door mij gemaakte Upworkx lamp.

Alles in overleg

LUiteraard maken we samen de lamp. Jij deelt je wens en je idee met mij en ik kijk wat de mogelijkheden en, niet onbelangrijk, wat de kosten zijn. Als we vervolgens eens zijn geworden, ga ik voor je aan de slag.

Deel je ideeën en wensen met mij!

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we samen zouden kunnen maken? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met mij op. Dan bespreken we je wensen en de mogelijkheden om gezamenlijk tot jouw ultieme lamp te komen.

Neem contact op en deel je wensen en ideeën met mij!

Winkelwagen

Beste bezoeker,

Wegens omstandigheden worden bestellingen, gedaan in de periode van 1 t/m 20 juli, verzonden vanaf 21 juli.

Dit zal sluiten in 20 seconden