Ontdek duurzame sieraden op upworkx.nl

Upworkx gelooft in de kracht van ethisch vakmanschap en duurzaamheid. Onze prachtige sieraden worden met liefde gemaakt door de creatieve ambachtslieden achter het merk Artes Manolito. Elke bijzondere sieraad wordt vervaardigd van organische materialen, waaronder de Tagua noot, afkomstig uit de weelderige Zuid-Amerikaanse regenwouden. Elk stuk in de collectie van Upworkx.nl is doordrenkt met creativiteit en vakmanschap, wat resulteert in unieke sieraden. 

Wat maakt onze sieraden zo speciaal?

De exclusieve sieraden van Artes Manolito zijn vervaardigd van Tagua noten en andere biologische, duurzame materialen zoals de Bombona noot en zelfs sinaasappelschil. Tagua noten, ook wel bekend als ‘plantaardig ivoor’, groeien in de unieke Zuid-Amerikaanse regenwouden. De Tagua palmbomen worden beschermd en duurzaam beheerd, waardoor de natuurlijke ecosystemen in stand blijven. Door deze exclusieve sieraden op www.upworkx.nl aan te bieden, beschermen we niet alleen deze kostbare ecosystemen tegen ontbossing en (over)exploitatie, maar geven we ook de lokale gemeenschappen eerlijke kansen.

Eerlijkheid in elk sieraad: fair trade garantie

Upworkx is trots op de samenwerking met Artes Manolito, dat is aangesloten bij de World Fair Trade Organisation. Dit betekent dat elke aankoop bij www.upworkx.nl bijdraagt aan een eerlijk inkomen voor de getalenteerde mensen achter onze sieraden. Zo ondersteun je niet alleen vakmanschap, maar ook rechtvaardige handel.

Kleurrijke creativiteit: ontdek de magie van onze sieraden

De collectie van Artes Manolita brengt de meest fantastische kleuren tot leven, waardoor elk stuk een uniek kunstwerk op zich is. Van levendige armbanden tot elegante oorbellen, elk sieraad vertelt op Upworkx.nl een verhaal van vakmanschap, passie en creativiteit.

Word deel van onze missie: draag met trots

Door te kiezen voor de sieraden op Upworkx.nl, draag je niet alleen creatieve schoonheid, maar ook een boodschap van duurzaamheid en ethiek. Samen met jou beschermen Upworkx.nl en Artes Manolita zo de regenwouden, ondersteunen we eerlijke arbeid en de kunst van ambachtelijk sieraden maken.

Ontdek vandaag nog de collectie en bestel!

Winkelwagen